Welcome to Australia's only Vintage Radio and Television discussion forums. You are not logged in. Please log in below, apply for an account or retrieve your password.
Australian Vintage Radio Forums
  Home  ·  About Us  ·  Discussion Forums  ·  Glossary  ·  Outside Links  ·  Policies  ·  Services Directory  ·  Safety Warnings  ·  Tutorials

Tech Talk

Forum home - Go back to Tech talk

 Frequency mixer tube problems 😕
« Back · 1 · 2 · Next »
 Return to top of page · Post #: 16 · Written at 8:22:35 PM on 11 July 2016.
Brad's avatar
 Administrator
 Location: Greenwich, NSW
 Member since 15 November 2005
 Member #: 1
 Postcount: 6342

I just pasted the thumb into Word and it came back as Segoe UI Symbol (an installed font in Windows 10). Websites are funny things - I'm not sure how other fonts manage to find their way in when the declared font is Arial. When I look at Edge's HTML code viewer there is no formatting code showing. The showing of these characters is probably just a feature of modern web browsers. I doubt these would show up on IE6/Netscape/Camino and previous.


‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾
A valve a day keeps the transistor away...

 
 Return to top of page · Post #: 17 · Written at 10:27:21 PM on 11 July 2016.
JamieLee's Gravatar
 Location: Clare, SA
 Member since 27 March 2016
 Member #: 1894
 Postcount: 508

It's all Greek on a Commodore 64! Lol


 
 Return to top of page · Post #: 18 · Written at 9:02:17 PM on 19 July 2016.
Leon Spicer's Gravatar
 Location: Campbelltown, NSW
 Member since 3 November 2015
 Member #: 1816
 Postcount: 20

Hi Brad, the icon is a thumbs up meaning everything's ok👍


 
« Back · 1 · 2 · Next »
 You need to be a member to post comments on this forum.

Sign In

Username:
Password:
 Keep me logged in.
Do not tick box on a computer with public access.