Welcome to Australia's only Vintage Radio and Television discussion forums. You are not logged in. Please log in below, apply for an account or retrieve your password.
Australian Vintage Radio Forums
  Home  ·  About Us  ·  Discussion Forums  ·  Glossary  ·  Outside Links  ·  Policies  ·  Services Directory  ·  Safety Warnings  ·  Tutorials

General Discussion

Forum home - Go back to General discussion

 Including Photos
« Back · 1 · Next »
 Return to top of page · Post #: 1 · Written at 8:59:15 PM on 10 May 2019.
Dgnelson's Gravatar
 Location: Perth, WA
 Member since 15 April 2012
 Member #: 1133
 Postcount: 39

How do you include photos in a post? The link to the instructions goes to an error page.

Dan


 
 Return to top of page · Post #: 2 · Written at 9:08:05 PM on 10 May 2019.
GTC's avatar
 GTC
 Location: Sydney, NSW
 Member since 28 January 2011
 Member #: 823
 Postcount: 6013

The link in point No 6 (under "When posting a comment please remember:-") above every post message text box works for me:

https://vintage-radio.com.au/home.asp?id=image-submission-guidelines

Is that the link you are having a problem with?


 
 Return to top of page · Post #: 3 · Written at 9:17:11 PM on 10 May 2019.
Dgnelson's Gravatar
 Location: Perth, WA
 Member since 15 April 2012
 Member #: 1133
 Postcount: 39

This is the link if you have started a new topic, it goes to an error:
https://vintage-radio.com.au/default.asp?id=image-submission-guidelines

This is the link that you gave me, it works. It's different to the link above.
https://vintage-radio.com.au/home.asp?id=image-submission-guidelines

Thanks for the right link.

Dan


 
 Return to top of page · Post #: 4 · Written at 9:51:38 PM on 10 May 2019.
GTC's avatar
 GTC
 Location: Sydney, NSW
 Member since 28 January 2011
 Member #: 823
 Postcount: 6013

Okay, so looks like Admin needs to attend to that non-working one.


 
 Return to top of page · Post #: 5 · Written at 3:33:42 AM on 11 May 2019.
STC830's Gravatar
 Location: NSW
 Member since 10 June 2010
 Member #: 681
 Postcount: 941

Brad gives further specific guidance here:

https://vintage-radio.com.au/home.asp?f=1&th=1459


 
 Return to top of page · Post #: 6 · Written at 11:04:12 AM on 11 May 2019.
GTC's avatar
 GTC
 Location: Sydney, NSW
 Member since 28 January 2011
 Member #: 823
 Postcount: 6013

I think the failing link is the result of shifting the site to a different host a while ago. Many links to this site that are the result of a Google search return a similar 404 error.


 
 Return to top of page · Post #: 7 · Written at 11:13:43 AM on 11 May 2019.
Skymaster's Gravatar
 Location: Lalor Park, NSW
 Member since 7 April 2018
 Member #: 2237
 Postcount: 55

You're on the money there GTC - anytime that happens, I just replace the "default.asp" with "home.asp" in the URL, and it works fine.

The Google result thing is a bit of an annoyance, because it does come up with some good results back to this site.
Fortunately the workaround above has never failed me.


 
« Back · 1 · Next »
 You need to be a member to post comments on this forum.

Sign In

Username:
Password:
 Keep me logged in.
Do not tick box on a computer with public access.