Welcome to Australia's only Vintage Radio and Television discussion forums. You are not logged in. Please log in below, apply for an account or retrieve your password.
Australian Vintage Radio Forums
  Home  ·  About Us  ·  Discussion Forums  ·  Glossary  ·  Outside Links  ·  Policies  ·  Services Directory  ·  Safety Warnings  ·  Tutorials

General Discussion

Forum home - Go back to General discussion

 500 - Internal server error
« Back · 1 · Next »
 Return to top of page · Post #: 1 · Written at 12:28:38 PM on 30 March 2017.
GTC's avatar
 GTC
 Location: Sydney, NSW
 Member since 28 January 2011
 Member #: 823
 Postcount: 6013

I've been experiencing quite a few such errors lately, especially today.


 
 Return to top of page · Post #: 2 · Written at 8:24:46 AM on 31 March 2017.
Brad's avatar
 Administrator
 Location: Greenwich, NSW
 Member since 15 November 2005
 Member #: 1
 Postcount: 6352

The new server is almost prepared. Next week I will be ordering the SSL certificates for it, then it'll come online. Hopefully this will sort out this problem for good.


‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾
A valve a day keeps the transistor away...

 
 Return to top of page · Post #: 3 · Written at 2:20:17 PM on 1 April 2017.
JamieLee's Gravatar
 Location: Clare, SA
 Member since 27 March 2016
 Member #: 1894
 Postcount: 508

I get this too, I just restart my PC and that fixes it...


 
 Return to top of page · Post #: 4 · Written at 2:30:48 PM on 1 April 2017.
Brad's avatar
 Administrator
 Location: Greenwich, NSW
 Member since 15 November 2005
 Member #: 1
 Postcount: 6352

That doesn't 'fix' it. The problem is on the server and it is an intermittent issue, making things harder to diagnose. This is why I am just finishing off the new one. The old one is well overdue for replacement anyway.


‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾
A valve a day keeps the transistor away...

 
 Return to top of page · Post #: 5 · Written at 4:21:36 PM on 1 April 2017.
Marcc's avatar
 Location: Wangaratta, VIC
 Member since 21 February 2009
 Member #: 438
 Postcount: 4347

Do be aware and it may be due to certificate changes that Firefox has become unstable and is continuously locking up. This is not isolated to my computers. Internet Explorer is not having any issues with the same sites.

The problem with Firefox is easily solved: Remove it. Their customer feedback seems to be non-existent. Perhaps its Facebook, Twitter, Cuckoo, or something like that?


 
 Return to top of page · Post #: 6 · Written at 4:37:41 PM on 1 April 2017.
Robbbert's avatar
 Location: Sydney, NSW
 Member since 18 September 2015
 Member #: 1801
 Postcount: 1380

No issues with latest Firefox here. Last time I saw a 500 error was on the 14th.


 
 Return to top of page · Post #: 7 · Written at 6:00:49 PM on 1 April 2017.
GTC's avatar
 GTC
 Location: Sydney, NSW
 Member since 28 January 2011
 Member #: 823
 Postcount: 6013

I copped few of them last night.

Brad's on the case, as he has said.


 
 Return to top of page · Post #: 8 · Written at 8:44:19 PM on 13 April 2017.
Robbbert's avatar
 Location: Sydney, NSW
 Member since 18 September 2015
 Member #: 1801
 Postcount: 1380

Got some 500 errors today.


 
 Return to top of page · Post #: 9 · Written at 10:56:51 AM on 14 April 2017.
Ian Robertson's Gravatar
 Location: Belrose, NSW
 Member since 31 December 2015
 Member #: 1844
 Postcount: 1911

Never seen a problem, always use Firefox.


 
 Return to top of page · Post #: 10 · Written at 12:54:36 PM on 14 April 2017.
GTC's avatar
 GTC
 Location: Sydney, NSW
 Member since 28 January 2011
 Member #: 823
 Postcount: 6013

These errors are server-side, as Brad has stated.


 
« Back · 1 · Next »
 You need to be a member to post comments on this forum.

Sign In

Username:
Password:
 Keep me logged in.
Do not tick box on a computer with public access.